Een van de belangrijkste kenmerken van de GX85 muis is de lasersensor Avago 9800 met een maximale resolutie van maar liefst 8200 DPI. Deze resolutie bied grote precisie en een rapportagesnelheid van 125-1000 Hz waarbij de snelle responstijd voor een ononderbroken gameplay zorgt. De geavanceerde software maakt het ook mogelijk om de gevoeligheid van de sensor van 250-8200 DPI in stappen van 50 DPI aan te passen en deze acties in een hoge precisie uit te voeren. Na het loslaten van de gevoeligheid knop keert de gevoeligheid terug naar de vorige instelling.

De GX85 muis onderscheidt zich doormiddel van het palm grip ontwerp en de ergonomische vorm waardoor juist de GX85 na uren lang spelen nog steeds comfortabel en plezierig zal zijn voor elke gamer. Ook is het controleren van het DPI niveau veel gemakkelijker doormiddel van de DPI-indicator aan de linkerkant van de muis.

De GX85 muis heeft de mogelijkheid om het gewicht aan te passen doormiddel van de vijf uitneembare gewichten aan de onderkant van de muis. Met een gewicht van 5,7g per stuk geven ze de mogelijkheid om aan elke gamer zijn behoeften te voldoen. De GX85 muis is niet alleen een muis die er goed uitziet, maar ook gemaakt van het beste materiaal. Hierdoor heeft het een comfortabele grip dat fijn aanvoelt tijdens het gamen.

Producteigenschappen Genesis GX85 MMO

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
8200 dpi
Programmeerbare knoppen
13 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Laser

Links met betrekking tot Genesis GX85 MMO

.   http://genesis-zone.com/en/product/gx85-mmo-gaming-mouse/
2 Items

Specifieke referenties

ean13
5901969401462
MPN
GEN-NMG-0711

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to compare.