Devolo dLAN 650+ Starter Kit

Devolo dLAN 650+ Starter Kit

Devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit *** USED ***

Dit pakket bevat: 1x devolo MAGIC 2 LAN 2x devolo MAGIC 2 WiFi
was € 299,00 Aanbiedingsprijs € 199,00 € 164,46
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
8388

Ervaar internet zonder grenzen met devolo Mesh WiFi. Magic 2 WiFi streamt stabiel, supersnel internet tot 2400 Mbps een maakt daarbij op eenvoudige wijze gebruik van uw elektriciteitsnet. Stream films in UHD. Surf supersnel in iedere uithoek van uw huis. Reis door virtuele werelden en ontdek de mogelijkheden van het Internet of Things (IoT). Niets is onmogelijk met devolo’s Mesh WiFi.

 

Let op: devolo Magic-adapters zijn compatibel met alle routers, netwerkapparaten, devolo Magic-adapters en door het HomeGrid-forum gecerticeerde producten. dLAN® Powerline-adapters en andere HomePlug AV-producten, met inbegrip van de devolo Outdoor WiFi Powerline-adapters, zijn niet compatibel met de devolo Magic-adapters.

devolo Magic 2 WiFi: stabiele Mesh WiFi via Powerline | devolo

devolo Magic - WiFi overal in huis

Er hangt magie in de lucht, want devolo Magic verandert uw huis in een futuristische multimediatempel, die vandaag al klaar is voor de dag van overmorgen. En het biedt nog veel meer: meer snelheid, meer stabiliteit, meer bereik, meer internetplezier. Haal de wereld in huis en ervaar magische momenten.

Innovatieve technologie

devolo Magic 2 WiFi opent de deur naar een huis dat is voorbereid op de toekomst. Ruimtes zonder WiFi zijn verleden tijd, met Mesh WiFi heeft u altijd toegang tot de snelste hub. Zelfs in de verste uithoeken van uw huis.

 

Supersnel surfen vanaf de bank, waar uw bank ook staat. devolo’s WiFi biedt u overal in huis een stabiele internetverbinding. Bekijk UHD-films in hoge resolutie en zonder lags. Verlies u in virtuele werelden en ervaar de toekomst van het gamen. Of krijg grip op het IoT. Het kan allemaal. devolo Magic 2 WiFi slaat een brug naar de toekomst. De adapter is compatibel met G.hn-netwerken en Magic-netwerken.

Vertrouw op ’s werelds marktleider

Als het op Powerline-technologie aankomt, komt geen enkel bedrijf in de buurt van devolo. De dLAN-pionier ontwerpt sinds 2002 succesvolle producten op het gebied van dLAN- en WiFi-powerhousetechnologie. De trackrecord van devolo bestaat uit meer dan 400 awards en miljoenen tevreden klanten wereldwijd.

Vertrouw op de beste Powerline-technologie met devolo en Magic 2 WiFi. Sla uw brug naar de toekomst!

Meer informatie
Condition Gebruikt
Fabrikantcode 8388
Fabrikant Devolo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit *** USED ***